четверг, 17 мая 2018 г.

«Обдарованість – 2018»


17.05.2018
17-го травня, в Палаці культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, відбулося міське свято «Обдарованість – 2018», на якому відбулось урочисте нагородження переможців обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та олімпіад. Свято підготувало Управління освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області.
Привітали обдаровану молодь Мелітополя студія сучасного танцю «Карамель» клубу «Факел» ЦДЮТ із танцем «Тает лед», за що отримали бурхливі оплески від вдячних глядачів.
Одним із нагороджених колективів став вокальний ансамбль «Дзвіночок» клубу «Факел» ЦДЮТ та його керівник Бойка Юлія Володимирівна, вони отримали грамоту «за перемогу у номінації «Зіркові колективи» свята вшанування обдарованої молоді м. Мелітополя, за вагомий внесок у піднесення престижу освіти міста на міжнародному рівні», подяку «за якісну підготовку багаторазових переможців міжнародних та обласних фестивалів у 2017-2018 році» та статуетку у вигляді зірок.
Це було яскраве, динамічне та позитивне свято, на якому змогла зібратися найталановитіша, найрозумніша та найперспективніша молодь усього міста Мелітополя!






Також нагороду отримав танцювальний ансамбль «Колібрі» клубу «Буревісник» ЦДЮТ. Вітаємо!









Комментариев нет:

Отправить комментарий

Наш педагогічний колектив

Педагог-організатор клубу "Факел"                                                        Жидкевич Олена Федорівна Шв...